+38 (068) 69 65 060
Меню
Ін'єкційні методики в косметології

Ін'єкційні методики в косметології

10 грудня 2018
ПОДІЛИТИСЬ

Ін’єкційна косметологія – сучасні, ефективні процедури для шкіри Вашого обличчя та тіла, що добре зарекомендували себе у цілому світі та вважаються найпопулярнішими серед усіх косметологічних методик індустрії новітньої естетичної медицини.


Тепер легко можна вирішити такі проблеми як старіння та зниження еластичності шкіри, усунення незначних дефектів та рубців, відновлення пружності та здорового кольору обличчя та тіла без оперативного втручання за допомогою скальпеля хірурга.


Препарати та ін’єкційні методики, що використовуються у нашій студії чудово працюють на результат не завдаючи шкоди організму, тобто є абсолютно безпечними, зручними у використанні, і що найголовніше – ефект довготривалий та надійний.



Основні та найбажаніші ін’єкційні процедури:

Мезотерапія:

Новітній метод, що полягає у підшкірному введенні так званого мезококтейлю, в склад якого найчастіше входять такі речовини як: гіалуронова кислота, колаген та еластин, екстракт алое, вітаміни (А, С, Е, Д, В, РР) та мінерали (Со,Ni, Zn, Si), амінокислоти, кофеїн та інші.


Лікар-косметолог індивідуально підбирає інгредієнти Вашого персонального «коктейлю краси».



Біоревіталізація:

Метод біоревіталізації – введення шляхом мікроін’єкцій гіалуронової кислоти в поверхневі шари шкіри. Насичується міжклітинна речовина сполучнотканинних елементів шкіри гідроколоїдом та рівномірно розподіляється волога в клітинах шкіри.


Золотим стандартом косметологічної процедури біоревіталізації є препарати Lal-system та Lal-system ACP.



Плазмоліфтинг:

Ін’єкційна процедура, що здійснюється у два етапи: у пацієнта забирається кров та центрифугується у спеціальному апараті. Готова плазма, збагачена тромбоцитарною масою та фібрином вводиться пацієнту внутрішньошкірно у необхідну ділянку обличчя, тіла чи волосистої частини голови.



Озонотерапія:

Мікроін’єкції насиченого озоном препарату, що відновлюють процеси обміну у шкірі та повертають останній здоровий та молодий вигляд.


Використовуємо апарат ОЗОН УМ-80, що не має аналогів у цілому світі.